Pad Thai - stekta nudlar och grönsaker med kyckling

(recept till 4 personer) Ingredienser: 4 msk olja till stekning 8 kycklinglårfiléer 4 dl strimlad vitkål 8 dl kokta glasnudlar 2 dl broccoli 2 ägg 2 tsk japansk soja 2 tsk fisksås Kryddpasta: 6 finhackade vitlöksklyftor 2 msk hönsbuljong 3 tsk mild gul curry 4 msk oystersås Tillagning: 1. Strimla kycklingen. 2. Blanda ihop ingredienserna till kryddpastan och blanda med kycklingen. 3. Hetta upp woken med olja tills den ryker. 4. Fräs kycklingen 2 minuter i oljan. 5. Tillsätt vitkål och nudlar. 6. Tillsätt broccoli och ägg, rör försiktigt i omgångar. 7. Smaksätt med fisksås och soja. Servera med grovt hackade jordnötter, skivad banan och koriander.